Baggrund & Formål

Jeg har altid sat pris på de sociale og frivillige indsatser som gode mennesker i civilsamfundet bidrager med til vores allesammens bedste.
Jeg tror nemlig på, at du og jeg, diverse foreninger og organisationer samt ikke mindst de mange ildsjæle og netværk gør en forskel, ved de respektive små og store indsatser som hver dag sker mere eller mindre organiseret.

I forbindelse med valgkampen til Byrådet i Faxe Kommune i efteråret 2013 var et af mine hovedtemaer at have fokus på, og ikke mindst, at anerkende det store frivillige og sociale arbejde i Faxe Kommune.

Så for at fastholde fokus, dialogen og kontakten (udover via mine udvalgsposter i Byrådet) valgte jeg at bruge en del af mit byrådsvederlag til at påskønne og hjælpe det frivillige og sociale arbejde som udføres i Faxe Kommune.

Det betyder at jeg hvert år i min byrådsperiode (år 2014 til år 2017) ca. medio november uddeler kr. 15.000,- (fordelt med 3 x kr. 5.000,-) til dette formål.

Hvordan man kan komme i betragtning, hvordan man indstiller og hvordan de 3 x kr. 5.000,- årligt fordeles kan man læs om i Etik & Regler.
Desuden kan man orientere sig lidt i artiklen nedenfor og på diverse links.

De tidligere udlodningerne kan ses på: www.facebook.com/CJoensen.dk eller på Udlodninger for 2014 og Udlodninger for 2015 samt Udlodninger for  2016.

Omtalen af mit tiltag fra valgkampen i 2013 er bl.a. tidligere bragt den 16. november 2013 i Faxe Netavis: Støtte og anerkendelse til det frivillige arbejde.